2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul ve Pansiyon Kaydı İçin Gerekli Belgeler

HİZAN KAYMAKAMLIĞI

HİZAN KADİR HAS ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

KAYIT İŞLEMİNDE GEREKLİ BELGELER

Okulumuza kayıt olan öğrenci ve velilerinin 2023/2024 Yerleştirme takviminde belirtilen tarihler arasında ders seçimi ve kayıt dosyası doldurulması işlemleri için aşağıda belirtilen belgelerle okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

1) 2 top A4 fotokopi kâğıdı.

2) Geldiği okulda Burslu ise, buna ilişkin belge (öğrencinin mezun olduğu ortaokulu müdürlüğünden alınacaktır.)

3) Sosyal Faaliyetler İçin İzin Belgesi (Okulumuz Müdürlüğünden verilecektir.)

4) Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi (Okulumuz Müdürlüğünden verilecektir.)

Not:Öğrenci, velisi ile birlikte gelecektir. ( Öğrenci velisi ANNE veya BABASIDIR. Anne ve babası yok ise kanunen velayet hakkını alan kişidir. Mahkeme tarafından verilmiş velayet hakkını gösterir belgenin okulumuza verilmesi gerekmektedir.)

Not: Kayıt işlemleri hafta içi (08.00-17.00 saatleri arasında) Müdür Yardımcısı tarafından okulumuz zemin kat kayıt ve danışma biriminde yapılmaktadır.

PANSİYON KAYIT – KABUL İÇİN GEREKLİ BELGELER

(     ) 1- Aile Maddi Durum Beyanı ( EK:1 ) belgesi .(Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bunların dışındakiler Muhtara onaylatacaklar.) ( Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 46.000,00 (Kırkaltıbin) TL’ dir.)

(     ) 2- İşçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi  (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge)(Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz. )

(     ) 3- Yatılılığa engel bir halin olmadığına dair sağlık raporu. (Yatılı pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibaresi mutlaka yazılacak.)

(     ) 4- Yerleşim Yeri Belgesi ( İkametgâh )

(     ) 5- Mezun olduğu okuldan burs almadığına dair belge

(     ) 6-Veli Sözleşmesi (Form-1)

(     ) 7- Öğrenci Sözleşmesi (Form-2)

(     ) 8- Evci İzin Muvafakat Belgesi. (Form-3)

(     ) 9- Veli İzin Belgesi. (Form-4)

(     ) 10-Veli Tayin Belgesi (Vermek İsterse) (Form-6)

PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Okulumuz Erkek/Kız Pansiyonlu olup 2023–2024 eğitim-öğretim yılında boş bulunan Yatılı kontenjan sayısı, okulumuza yerleşen pansiyon talebi olan öğrenciler ‘’uzaktan yakına’’ ilkesine göre yerleştirilecektir.

Pansiyon başvuruları 21 Ağustos 2023/ 29 Ağustos 2023 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından yapılacaktır. Eksik/hatalı bilgi veya belge ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki sorumluluğu veliye aittir.

Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge (vasi) olması gerekmektedir.

Pansiyon 10 Eylül 2023 Pazar günü saat 14:00 da açılacaktır. Öğrencilerin dışarıdan pansiyona yiyecek maddesi getirmeleri kesinlikle yasaktır. Eğitim – öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır.

PANSİYONA GELİRKEN GETİRİLECEK MALZEMELER
•2 Adet Terlik(Banyo ve Katlarda kullanım için)
•El ve banyo havlusu,
•Yeteri kadar kıyafetin yanında, iç çamaşırı, kişisel temizlik malzemeleri, ıslak ve kuru zemin terliği getirilmesi gerekmektedir.

Burhanettin YILMAZ