Hizan Kadir Has Anadolu Lisesi

Vizyon: Nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri ile kurumumuzun bağlı olduğu ortaöğretim kurumları(Anadolu Liseleri) içerisindxe üst seviyeye ulaşmış saygın ve kaliteli bir kurum haline gelmek.Bunun için yönetim anlayışıyla ve ekip ruhu içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerini veliyi de sürece dahil ederek sürdürmek.

Misyon: Öğrencilerimizi eğitim ve öğretim faaliyetleri ile toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak aydın ve üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir. Aynı zamanda Atatürk ilke veinkılaplarına bağlı laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkelerini benimsemiş, ülkesi ve milleti için her türlü özveriyi gösterecek bireyler yetiştirmektir. Bu şekilde üşkemizin kalkınması milletimizin refah düzeyinin artmasına katkıda bulunmak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hizankadirhasanadolu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL OVA MAH. KÜLTUR CAD. KADİR HAS ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 22 HİZAN / BİTLİS

Yatakhane Koğuşu :15
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Yeşilova Mah. Kültür Cad. No:23 Hizan/BİTLİS

Ulaşım İlçe merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunmakta, il merkezine uzaklığı ise 54 km.